HAPPY HANDS
KARIN NEVE
MASSAGE

Massages

U wordt geheel toegedekt met handdoeken, op plaatsen waar niet gemasseerd wordt.

De massage wordt gegeven op een stevige massagetafel met hoofdsteun. Voor de stoelmassage geldt dat deze door de kleren kan worden gegeven.

Complete lichaamsmassage

Massage zorgt voor ontspanning en is rustgevend. Het bevordert de doorbloeding en herstelt de energiebalans in het lichaam. Hierdoor krijgt het lichaam de kans om te herstellen. Een ontspanningsmassage kan klachten voorkomen. Door aanvullende adviezen en oefeningen kan dit effect versterkt worden.

Zwangerschapsmassage

Deze massage is speciaal voor zwangere vrouwen met de specifieke klachten die optreden bij een zwangerschap: rugklachten en benen die erg zwaar aanvoelen, voeten die opzetten, heupen en billen etc. Ook als er geen klachten zijn is een zwangerschapsmassage een heerlijk middel om te ontspannen. Deze massage kan worden gecombineerd met specifieke oefeningen, wanner er bijvoorbeeld sprake is van bekkeninstabiliteit.

Na de zwangerschap is een massage ook erg prettig! Je lichaam geeft zelf aan wanneer dit kan.

Door gebruik van een prenatale massagetafel die is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten kun je als zwangere vrouw heerlijk op je buik liggen. Bij de buikuitsparing zit een speciale band welke de buik perfect ondersteund.

Deelmassages

Een deelmassage is ook mogelijk, b.v. rug, benen, nek en/of schouders. Het is altijd mogelijk om in overleg een massage samen te stellen waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende massagetechnieken , evt gecombineerd met houdings- en bewegingsadviezen.

Voetreflexologie

Reflexologie is het uitoefenen van druk op specifieke punten op de voet om de gezondheid van de corresponderende lichaamsdelen te beïnvloeden. Voetmassage is zo oude als de mensheid zelf. In China, India en Amerika was al 5000 jaar geleden een behandeling door middel van drukpunten bekend. Zij ontdekten dat via drukpunten op de voetzolen je het hele lichaam kunt beinvoelden. Stimulering van deze drukzones veroorzaakt diverse positieve effecten, zoals het activeren van het zelfgenezen vermogen.