HAPPY HANDS
KARIN NEVE
MASSAGE

Stoelmassage

Daling ziekteverzuim door stoelmassage en fysiotherapie

Personeel is het kostbaarste ‘kapitaal’ van een onderneming. En omdat voorkomen beter is dan genezen, is goed onderhoud eenvoudigweg het beste. Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld € 250,- (ArboNed) per werknemer.

Omdat de stoelmassage rond de 15-20 minuten duurt en de kleding aangehouden kan worden is het laagdrempelig en bij uitstek geschikt om op de werkplek aan te bieden. De fysiotherapeutische component bestaat uit het geven van oefeningen, controle op ergonomie van de werkplek en indien nodig fysiotherapeutische behandeling.

Preventieve werking van stoelmassage

Vele bedrijven hebben, na invoering van stoelmassage op de werkplek, een duidelijke daling geconstateerd in hun ziekteverzuim en een verhoging in de arbeidsmotivatie van de medewerkers. Als onderdeel van een goed arbobeleid biedt stoelmassage verlichting bij klachten als gevolg van stress en RSI (Repetitive Strain Injury). Tevens heeft stoelmassage een preventieve werking. De stoelmassage kan, indien nodig, worden gecombineerd met oefeningen. Zo kunnen arbeidgerelateerde aandoeningen worden voorkomen, verminderd of vroegtijdig worden herkend. Vertoont een werknemer de eerste tekenen van RSI (CANS) dan kan, zo nodig met andere disciplines, direct een behandelingstraject ingezet worden en uitval worden voorkomen.

Gezien het karakter van de massage is geen BTW verschuldigd.

Voor wie?

De stoelmassage is voor iedereen. Het is uitermate geschikt voor mensen die;

· veel achter de computer werken
· regelmatig onder hoge druk werken
· veel in dezelfde houding zitten
· lichamelijk zwaar werk verrichten

Waar?

De stoelmassage kan praktisch overal gegeven worden. Voor deze massagevorm is maar een kleine ruimte nodig. Het meest prettig is een afgesloten ruimte, bijvoorbeeld een vergaderkamer. Het voordeel van de stoelmassage is dat het kan worden toegepast op de werkplek zelf.

Gratis proefmassage

Bij interesse is een gratis demonstratie voor twee personen mogelijk (zie voorwaarden hieronder) of kunnen we samen een plan van aanpak maken.

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of een email sturen.

Voorwaarden gratis proefmassage:
De kosten, die voor deze massage worden berekend, worden in mindering gebracht op de eerstvolgende sessie die u bij mij afneemt, mits deze binnen drie maanden wordt afgenomen